...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

nedjelja, 5. srpnja 2015.

dj radionica by dj venom @ Ferragosto JAM 8


Neki od nas idu na tečaj šamanstva ili tečaj izrade operacijskih pojačala, neki na bacanje pogleda u dalj ili ispijanje šljivovice na metar s preponama, a mi iz Ferragosto JAM-a, pak mislimo da po slavonskim kupalištima nedostaje dobrih DJ-eva i zato održavamo putujuću  DJ radionicu by DJ Venom na našem orahovačkom jezeru!
Voditelj radionice je dj Venom, klupski dj i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva.
Putujuća dj radionica je “mlađi nećak” projekt od već dobro uhodane (9 godina u Zagrebu) Pozitivan Ritam DJ Radionice by DJ Venom. Na radionicama možete saznati sve o mixanju, scratch, beatjuggling i turntablism tehnikama.

Radionice na Ferragostu održat će se u dva dijela: 
  • 07.08. - teoriski dio, kada će nam Venom ispričati i pokazati sve što je potrebno zanti da bi bili DJ,
  • 08.08. - praktični dio, kada će se svi zainteresirani moći okušati u turntableismu.
Pozitivan Ritam predstavlja

DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga, digitalnog dj-inga (CD player, računalni programi (traktor & serato) i MIDI kontroleri, koncept loopa, korištenje loop sekvencera, efekti te njihova upotreba) pa sve do turntablisma i natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.
Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama.
Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.
Na radionici postoji više dj pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu bitni za upis na radionicu.
Radionica se odvija utorkom i četvrtkom od 18 do 22 h.
Prijave i upiti na: djradionica@pozitivanritam.hr ili na 095.5625.868.


Objavi komentar