...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

utorak, 21. travnja 2015.

ArsOr #5 (sajam i revija nakita u Orahovici - 02.05.2015.)


Ukoliko zavirite u rječnik latinskog jezika, među prvim stranicama ćete pronaći riječ „Ars“. Kada pročitate njen prijevod, otkrili ste prvi dio zagonetke. Drugi dio zagonetke ćete riješiti ako od imena grada Orahovice otkinete prva dva slova, odnosno „Or“. Kada spojimo spomenute dvije riječi, dobivamo „ArsOr“, odnosno umjetnost u Orahovici.

„ArsOr“ je već dobro znani sajam i revija nakita koji organizira Udruga PAUK u sklopu manifestacije Dana grada Orahovice. Nešto što je prije pet godina bilo u svojim začecima sada je preraslo u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se „ArsOr“ osim kvalitetom ističe i jedinstvenošću. Sjajan odaziv stanovnika grada Orahovice i ljudi iz šire okolice je dokaz da je Udruga P.A.U.K. odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima. Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti koje će posjetitelji moći i kupiti s obzirom da je prodaja nakita moguća i poželjna.

Ovogodišnji sajam će se održati 2. svibnja u holu SŠ „Stjepan Ivšić“ u Orahovici s početkom u 16.00 sati. Članovi Udruge P.A.U.K. će pripremiti štandove gdje će dizajneri i dizajnerice moći predstaviti i prodavati svoj nakit. Napominjemo da na sajmu mogu sudjelovati svi izlagači raznoraznih rukotvorina, a ne striktno nakita kao što je to već i bilo prijašnjih godina. Za one koji nisu vješti u izradi nakita, dizajnerica Ana Bernat će zajedno s učenicima 3.e razreda održati praktičnu radionicu o izradi nakita za sve zainteresirane. Vrhunac događaja je modna revija nakita koja počinje u 19.30 sati, a na kojoj će dizajneri moći na nešto drugačiji način predstaviti svoj nakit. Reviju će nositi djevojke s područja grada Orahovice i šire okolice koje će biti odabrane na Castingu tjedan dana prije održavanja samoga događaja. Nakon revije će se izabrati „najdizajnerica/najdizajner“ ovogodišnjeg „ArsOr-a“ prilikom čega će biti uručena prigodna nagrada. O izboru će odlučivati stručni žiri kojeg će činiti članovi organizacijskog tima te predstavnici grada Orahovice i TZ grada Orahovice.

Prijave za sudjelovanje su još uvijek u tijeku , a više o tome možete saznati ako posjetite našu web stranicu www.udruga-pauk.com (kotizacija po štandu iznosi 50 kn i plaća se na licu mjesta)

(http://www.udruga-pauk.com/index.php/37-najave/najave/274-arsor-2015-prijave)

(https://www.facebook.com/arsor?fref=ts)

Pozivamo vas da se odazovete jubilarnom 5. sajmu i reviji nakita ArsOr 2015.

PROGRAM:

16:00 - Otvorenje Sajma nakita Arsor u holu škole (radionice, prodajna izložba... )
19:30 - Revija nakita Arsor u holu škole (izlaganje rada dizajnera nakita na reviji, izbor najboljeg dizajnera...)

ULAZ: BESPLATAN

1 komentar:

Anonimno kaže...

Luxury watches are the hottest people on the market. rolex replica Numerous components create a wrist watch a lavish view. Unique folks have distinct ideas in terms of categorizing a wrist watch being a luxury watch. replica watches Some people’s belief of luxurious watch is bound to a totally brands. Those who offer the watches may deceived the buyers in some cases. cartier replica Features of the posh watch An excellent wrist watch has more characteristics than simply indicating sufficient time for the individual. cartier replica These watches increase the total well being of the individual. hublot replica Some of these watches additionally display the time of multiple time locations, independent of the local time.

Objavi komentar