...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 22. siječnja 2015.

House of Pablo @ Tvornica ... Kompilacija/Gosti


Svi kupci festivalske ulaznice za House Of Pablo Festival u Tvornici kulture, 20. i 21. veljače, na poklon će dobiti prvu kompilaciju ovog izuzetnog zagrebačkog kolektiva bendova. Grupe su u međuvremenu kao goste pozvali grupe Elephant Stalker i Mahatma

House Of Pablo kompilacija predstavit će sve bendove kolektiva – Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge, She Loves Pablo, Malady Lane i Reflex Kid – sa po dvije potpuno nove pjesme. Kupci festivalskih ulaznica svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i imati ih priliku ekskluzivno preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale. Također, snimke grupa Malady Lane, Straight Outta Fridge i Reflex Kid bit će njihovi prvi studijski zapisi dosad. Snimanje, miks, mastering i produkciju kompletne kompilacije potpisuje Leonard Klaić, bubnjar Killed A Foxa. Line up festivala pojačan je bendovima Elephant Stalker i Mahatma koji će nastupiti kao posebni gosti.Zagrebačka četvorka Elephant Stalker svira instrumentalan hibrid metala i rocka i dosad su obišli većinu gradskih klubova. Oni će se pridružiti Muscle Tribeu, Killed A Fox i Straight Outta Fridge u petak, 20. veljače.

Drugog dana festivala uz bendove She Loves Pablo, Malady Lane I Reflex Kid stat će alter rokeri Mahatma koji su na sceni već 15 godina, a zagrijavanje za gostovanje u Tvornici napravit će ni manje, ni više nego na dva koncerta u Londonu (Gunner’s Pub, 23. i 24. siječnja).

House Of Pablo Festival

Petak, 20. veljače

Muscle Tribe Of Danger And Excellence / Killed A Fox / Straight Outta Fridge / Elephant Stalker

Subota, 21. veljače

She Loves Pablo / Malady Lane / Reflex Kid / Mahatma

Ulaznice

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45 kuna. Jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kuna, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kuna.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entrio.hr i entrio.hr


Nema komentara:

Objavi komentar