...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 3. srpnja 2014.

Ferragosto JAM 7: HŽ popust na vlak!


"HŽ Putnički prijevoz odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara, za sve posjetitelje festivala Farragosto JAM 7 koji dolaze iz cijele Hrvatske kao i iz Slovenije do stanice Zdenci-Orahovica.

Blagajne i vlakopratno osoblje u vlaku ispostavljat će prijevozne karte po navedenoj povlastici putnicima koji izjavljuju da putuju na Ferragosto JAM 7, a stvarnu osnovu povlastice predstavljati će povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora na informacijskom mjestu održavanja festivala, a na što će se putnike upozoriti prilikom ispostavljanja prijevozne karte. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku. Putnik bez osnove povlastice (tj. bez ovjerene  karte), ili onaj koji putuje izvan navedenog razdoblja, doplaćuje razliku između povlastice 20% od RPC za oba smjera putovanja i plaćene snižene prijevozne cijene po povlastici 40%."


Ukratko, sve je isto kao i prošlih godina, dođete na kolodvor tražite povratnu kartu do kolodvora ZDENCI-ORAHOVICA i kažete da želite iskoristiti festivalski popust jer idete na Ferragosto JAM (nije obvezno da imate ulaznicu za festival).
Kada dođete na Ferragosto na Info Pultu trebate tražiti žig na poleđinu Vaše povratne karte (da bi dobili žig morate imati ulaznicu za festival). U povratku ako nemate žig na poleđini karte, kondukter će Vam naplatiti razliku! 
Popust se može koristiti od dana prije Ferragosta 31.7. do dana poslije Ferragosta 4.8.2014.


KAO I SVAKE GODINE SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA DO JEZERA 
I NATRAG BITI ĆE ORGANIZIRAN PRIJEVOZ!

www.hzpp.hr

Nema komentara:

Objavi komentar