...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 27. ožujka 2014.

Ferragosto JAM 7: YESH (JabbaTon/CTF!cro) feat. REMI (Elemental)YESH (JabbaTon Rec., Chew the Fat!CRO, burn studios, Radio808 / ZG)

Osnivač poznatog zagrebačkog JabbaTon kolektiva koji će ove jeseni proslaviti svoj 10. rođendan. Od listopada 2009. započinje i serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pokreće i treću večer imena Black Light uz koju se rađa i njegov alter ego RRRamon! Autor je i voditelj glazbene radijske emisije Night Drive na Radiju 808, a krajem 2012. pokreće i vlastitu etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima bass glazbe. Od 2014. je uključen i u burn studios te hrvatsko burn residency DJ natjecanje kao jedan od sudaca.
Nastupao je na najvećim festivalima u regiji kao što su EXIT, Outlook, Hideout, Terraneo, Springfestival Graz, Seasplash itd., a dijelio je pozornicu s imenima poput Jessie Ware, Lee „Scratch“ Perry, Erol Alkan, Coldcut, Noisia, Forreign Beggars, TC, DJ Craze, Krafty Kuts, DJ Marky, Plastician, Jack Beats, Boy Better Know…

www.facebook.com/djyesh
www.mixcloud.com/yesh/
www.facebook.com/jabbaton
www.facebook.com/ctf.croatia

REMI (Elemental / ZG)

O Remi stvarno ne treba trošiti previše riječi. Svima poznata "frontwoman" benda Elemental koji je nedavno proslavio 15. godina svog rada nedavno se u kombinaciji s Yeshem uhvatila i uloge MC-a te na nekoliko dosadašnjih nastupa još jednom dokazala svoju svestranost i neprikosnoveno vladanje pozornicom. Pripremite se vidjeti je u ulozi u kojoj to možda niste navikli, kao vokalnu pratnju ljutim drum'n'bass ritmovima.

Nema komentara:

Objavi komentar