...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

nedjelja, 23. lipnja 2013.

RockLive festival @ Koprivnica 16&17/08/13


ROCKLIVE FESTIVAL, na već poznatoj lokaciji Kampusa u Koprivnici održat će se 16. i 17. kolovoza, a posjetitelji će opet moći uživati u odličnim bendovima i popratnim sadržajima.
Nakon uspješne dvije godine festivala, pred nama je i treće izdanje RockLive festivala. Za početak donosimo prvi dio izvođača. Kako bi ispravili prošlogodišnju nepravdu, kada su zbog smanjenja buđeta morali biti otkazani, na RockLive dolaze Kawasaki 3P i Edo Maajka kao headlineri festivala. Osim njih, na festivalu će nastupiti trenutno „najzločestiji“ i „najluđi“ dvojac regije Krankšvester, iz Varaždina s novim albumom dolazi Cold Snap, za dobar rock zvuk pobrinut će se Manntra iz Umaga, dok su tu i RockLive bendovi Kraj Programa iz Rijeke, te Lolita i What matters most iz Koprivnice.
Osim navedenih RockLive će uskoro najaviti još neke nove izvođače, te niz popratnih sadržaja koji će i ove godine biti u ponudi svim posjetiteljima festivala.
Ono što će mnogima biti najvažnije jesu cijene ulaznica, a one će i ove godine biti izuzetno povoljne. Festivalsku ćete ulaznicu moći kupiti za samo 50kn u pretprodaji, a dvije će te moći osvojiti i na Ferragostu JAM 6. 

Nema komentara:

Objavi komentar