...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 27. lipnja 2013.

Phat Kset: FJ6 zagrijavanje @ Kset, zg, 29/06/13


U subotu, 29.6 u KSET-u, očekuje vas događaj sezone! Reelpsychodelix se okupljaju nakon više od desetljeća pauze donoseći vam originalni hip hop! Reelphast, Psycho DJ Samurai & Xed počastit će vas svojim jedinstvenim stilom i tekstovima poput „Edavački“ te „Povratak potpisanih“. Još jedna zanimljivost je ta da će poslije koncerta Xed i Pycho DJ Samurai zasebno odvrtiti DJ set. Naknadno je dogovoren nastup člana legendarnih Dhirtee III Ratza, Cha Jah Tonea, koji će zagrebačkim dečkima približiti staru splitsku školu! Dođite i provjerite kako sve to izgleda kada se stara škola primi mikrofona. Naravno, ništa ovo ne bi bilo moguće bez kolektiva iz Mixtape Sessionsa koji će i ovaj puta baciti odličan hip hop i pokazati vam kako nije potreban kuhinjski mixer da napravite dobar live mix.

Reelpsychodelix nastaju kasnih 90-ih nakon raspada Young Lordza. Sammy te Reelphast uponaju se s Xedom koji ih, kako kažu, pogurao da se ponovno počnu baviti glazbom te nedugo zatim nastaje prva traka pod nazivom „Loša Vijest“. Prvenstveno zbog obveza, RPX nastavlja kao klasičan combo MC-a i DJ-a (ReelPhast & Psycho DJ Samurai) iz čega nastaju politički angažirane trake „Demokrati Plavi“ te „Heavenly Dreams“. RPX do danas iza sebe imaju demo album te par kultnih singlova koji su izašli na kompilacijama „Hip Hop Generacija 2000./2001.“

U sklopu Phat KSET-a, 29.06.2013, zabavi se uz kultni program ekipe iz Mixtape Sessionsa te saznaj više o Ferragosto Jam festivalu i kupi ulaznicu na licu mjesta. One najsretnije koji prođu mukotrpne kvizove i tiraniju DJ Chilla očekuju i dva besplatna upada na Ferragosto Jam.
Vidimo se.

Nema komentara:

Objavi komentar