...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 6. travnja 2013.

UFO 2013. - po deseti put!

Eo šta nam kaže UFO ekopa:

"Dragi prijatelji UFO festivala i ljubitelji dobre glazbe,

zadovoljstvo nam je izvijestiti vas da deseti put zaredom krećemo u avanturu zvanu Urban fest Osijek! Ove godine, UFO festival će svoje jubilarno izdanje doživjeti od 04. do 07. srpnja i vjerujemo da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počevši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

Ove godine Urban fest Osijek svoje deseto izdanje odlučio je obogatiti sa još dvije zanimljive prijave (uzonu za demo bandove, naravno): natječaj za kratki dokumentarni film te natječaj za fotografiju. Teme obje prijave su Mladi i urbana kultura, a više detalja donosimo uskoro.

Prijave za sva 3 natječaja (glazba, film i fotografija) bit će otvorene 10. travnja 2013. godine na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr i trajat će sve do 20. svibnja.

I to je to, ljudi!

E da, zaboravili smo reći – vraćamo se na lijevu obalu Drave!
"

Nema komentara:

Objavi komentar