...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

nedjelja, 11. studenoga 2012.

Macy Gray @ Tvornica Kulture, 25/12/12


Zagreb, točnije Tvornica kulture, 25. studenog 2012. ugostiti će jednu od najvećih imena glazbene industrije Macy Gray. Nakon 3 godine izbivanja i fantastično odrađenoga nastupa u Lisinskom Macy Gray se vraća fanovima u Hrvatskoj. Koncert u Zagrebu jedna je od postaja aktualne turneje kojom promovira novo studijsko izdanje "Covered".

Macy Gray slavu je stekla globalnim hitom "I Try", skinutog sa njenog albuma ''On How Life Is'' izdanog 1999. godine koji je ostvario preko 25 milijuna prodanih albuma.
Macy Gray izdala je šest albuma,mnoštvo hitova i priskrbila sebi pet nominacija za Grammy Award od kojih je jedan dobila za "Best Female Pop Vocal Performance" za "I Try". 2001. godine.

U industriji u kojoj je počelo nedostajati pravih umjetnika, izgradila je svoju viziju, stvarajući glazbu koja preskače barijere žanrova od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retro diska do hip hopa.

Novi album Macy Gray, 'Covered' sadrži pjesme indie rock bandova koje je Macy odlučila reinterpretirati na svoj način. No, 'Covered' nije tipičan cover album. 'Covered' redefinira kakva obveza to je i kakva može biti, što album čini pravim projektom Macy Gray.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 180 kuna u pretprodaji / 200 kuna na dan koncerta, VIP karte po cijeni od 230 kuna u pretprodaji / 250 kuna na dan koncerta.

Nikako ne propustite Macy Gray 25.11.2012. u Tvornici kulture od 21h. 
Vidimo se u Tvornici!

Nema komentara:

Objavi komentar