...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

srijeda, 14. studenoga 2012.

DZ#8: SKAkanje (mini Galerija i izjave Bendova)


Prije nešto malo manje od 2 tjedna u Bluesu na Dostavu Zvuka #8 gostovali su nam S-kapada, Milost i Dead Fish. U punom bircu i u jebackoj atnosferi SKAkali smo uz nove albume Dead Fisha i S-Kapade i premijerno gledali spot Aseksualan grupe Milost.

U petak 16.11. nastavljamo zezanjem na Dostavi Zvuka #7, no ovaj put uz riječke bendove Officer Down, Uma Thurman te Krešo i Kisele Kiše. Dok čekamo petak, u nastavku pogledajte malu galeriju kako je bilo u zadnji put i pročitajte izjave bendova.

"Orahovico bili ste ludi, hvala svima koji su SKAkali.. znaci cijelom punom klubu :)"
"Jedno veeeeliko hvala Orahovici,posebno Dostavi zvuka na sinoćnjem koncertu,promociji i grahu! :)"

"Dakle, kao što se vidi na priloženoj fotki obronci iznad Orahovice su osvojeni! Jedan zanimljiv road trip je iza nas. Super koncert, pa šaljemo ovim putem jedan spontani aplauz svima koji su bili i znali tekstove napamet. Stvarno vas je s bine gušt gledat dok pjevate s nama ♥ Družili smo se između ostalog s malom srnicom, zbunjenom kozom, nabrijanim ovnom koji se belji, popili nešto vina, razgledavali u povratku Viroviticu uz pratnju profesionalnog vodiča imenom Ivan Launek, odigrali par partija PES-a i sretno se vratili kući. Pozdravi svima i hvala Klub Dostava Zvuka ekipi što nas je već treći put dofurala u Orahovicu. Hrabro! :D"

Nema komentara:

Objavi komentar