...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

petak, 26. listopada 2012.

OTKAZANO - Atheist Rap @ Catacomba, DM, 09/11/12


"Članovi grupe Atheist Rap će se serijom koncerata oprostiti od publike koja ih je pratila i podržavala svih prethodnih godina. Pošto se najavljeni datum kraja sveta 21.12.2012. ubrzano približava, biće ovo poslednja prilika da obožavatelji vide Atheist Rap i učine da njegovi članovi skončaju sretni, punih srca i stomaka."...

Nakon Osijeka povodom svoje oproštajne turneje Atheist Rap, koji je bio i jedan od headlinera na ovogodišnjem Ferragostu JAM (to su oni koji su na plakatu pisali Ahteist Rap) dolazi se 09.11. oprostiti sa svojim fanovima  i u Donji Miholjac. Kao predgrupe u Catacombi će zasvirati Why? i Propast Bijelog Dugmeta. Sve počinje oko 22h, a ulaznice za 25kn možete kupiti u caffe baru Divani.
A svi Vi koji ste škrti, dođite 02.11. u Orahovicu  u Blues na Dostava Zvuka #8: SKAkanje, na kojem nastupaju: Milost, Dead Fish i S-kapada i iz čiste zajebancije ćemo Vam podijeliti par ulaznica za koncert u Miholjcu.

..."Ukoliko se nekim čudom desi da se zakazani/ predviđeni kraj sveta 21.12. ne održi, grupacija Atheist Rap će nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, te su već u toku pregovori za moguće nastupe na raznim „kraj sveta“ after party žurkama."

Nema komentara:

Objavi komentar