...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 1. rujna 2012.

Pozivamo Vas na 2. rođendan udruge K.L.U.B.


Bok ljudi, još malo pa ćemo napuniti dvije godine od kad radimo kao udruga. Povodom našeg rođendana pozivamo sve prijatelje udruge 22.09.'12. na zajedničko druženje. Cijeli rođendanski program održati će se u 3 djela:
 • 10:00 h svečana izvještajna sjednica @ gradska vijećnica
  osim uvodnog službenog dijela, kroz kratku prezentaciju proći ćemo sve što smo odradili u prošloj godini, kako smo zadovoljni sa svime i kaki su nam planovi za sljedeću godinu, a poslije toga slijedi mali domjenak.
 • 17:00 h predavanje: "Što udruge čeka u EU?!" @ kino dovrana
  Sanja Bošnjak (ravnateljica VIDRA-agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije) i Željka Obajdin će nam u svome predavanju objasniti Što nas sve čeka kao udrugu kada nagodinu Hrvatska uđe u EU, kake nas promjene u poslovanju očekuju, kako pristupiti EU fondovima, iskustva drugih udruga iz EU, ... i odgovoriti na sva Vaša pitanja koja im postavite.
 • 20:00 h proslava @ staro dvorište dječjeg vrtića
  i za kraj opušteni dio slično kao i prošle godine: free grah za sve, mali šank, druženje na balama sijena i slame, tko želi može se učlaniti u udrugu (pokloni za nove članove), a od ranih jutarnjih sati zabavljati će Vas 3 akustična benda:
   
  - EKVILIBRIJ (na)
  - DON'T FORGET ABOUT POLLY (or/os)
  - MIKI i LAZA (Six Pack / Čovek bez sluha) (bg)
  + još neka iznenađenja

Još jednom da napomenemo da su apsolutno svi na sve pozvani, da je ulaz na sve free i nadamo se da se vidimo na ovom nama vrlo bitnom danu da ga proslavite s nama.
U slučaju lošeg vremena naknadno ćemo Vas obavijestiti gdje će se ovaj zadnji dio održati.

Nema komentara:

Objavi komentar