...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

srijeda, 4. srpnja 2012.

Ferragosto JAM 5: Portman, Penetracija & Vanja

  

Da ne mislite da smo zaboravili predstaviti i domaćine Ferragosta JAM 5: Portman, Penetracija i Vanja tj. članove našeg nezavisnog labela Dostava Zvuka ... e pa nismo!

Bend koji svirao najviše puta na Ferragostu, tu su od kad smo prestali sa stiktno HipHop Piknikom, pa već lagano postaje i tradicija da dečki i ove godine zatvore festival. Kao što već znate snimili su i službenu himnu za ovogodišnje izdanje Ferragosto, pjesmu Kukavica koji možete besplatno skinuti li poslušati ovdje. Također ovo godine za vrijeme njihova nastupa snima se spot za Kukavicu... sve što Vas zanima o Portmanima možete provjeriti ovdje.


Bend kojim je trebalo 3 albuma da napokon ustali postavu i da počnu svirati kako spada, po prvi puta na Ferragostu predstavit će Vam se prvog dana odmah nakon Atheist Rapa. (da Atheisti su im predgrupa) Vrlo lako će te ih prepoznati po gej/metal crnim potkošuljama i pjesmama u kojima stalno nešto ne vole. Žene u balerinkama nisu dobro došle na njihov nastup. Sve o Penetratorima saznaj ovdje.


Treći našican u nizu, najsvježiji član našeg labela koji trenutno radi na svojim materijalima, a dok nešto konkretno ne bude gotovo ove godine na FJ5 će te ponovo moći čuti njegov beatbox session.

Nema komentara:

Objavi komentar