...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 31. svibnja 2012.

Lost Theory - magični festival pod vedrim nebom

Lost Theory Festival - još jedna festival u hrvatskoj s kojim smo ostvarili uspješnu suradnju i za koji će te moći osvojiti ulaznice na Ferragostu JAM na našoj, ove godine, super bogatoj tomboli, biće tu ulaznica za nekoliko festivala, različitih putovanja, CDova i drugih nagrada. No o tomboli više nešto kasnije, sad ćemo vam predstaviti naše nove suradnike:


Malo selo Deringaj i ove će godine oživjeti na pet dana u kolovozu, od 15. do 20., kada se održava Lost Theory festival. Ovaj multimedijalni događaj osmislio je tim mladih i kreativnih individualaca iz Hrvatske i Belgije, a ostvaren je uz pomoć radnika iz lokalne zajednice zaposlenih uglavnom preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te uz dobru pomoć volontera iz Hrvatske, ali i drugih zemalja Europe.

Na festival dolazi oko 100 izvođača iz cijeloga svijeta, a različiti žanrovi elektronske glazbe odjekivati će s tri pozornice. Psy pozornica je rezervirana za različite žanrove trance glazbe. Na Crossover pozornici posjetitelji će moći uživati u IDM, dub-step, reggae i drum’n’bass glazbi dok je Chill-out šuma rezervirana za ambijentalnu glazbu za opuštanje.

Neki od potvrđenih izvođača su

✩ HALLUCINOGEN(uk) ✩ HILIGHT TRIBE(fr) ✩ COSMOSIS(uk) ✩ SHPONGLE(uk) dj ✩ FURIOUS(ru) ✩ DARSHAN(uk) ✩ ASIA 2001(fr) ✩ DERANGO(se) ✩ GROUCH(nz) ✩ OCELOT(usa) ✩ HEADROOM(sa) ✩ ENCEPHALOPATICYS(mk) ✩ TOI DOI(fr) ✩ HALLUCINOGENIC HORSES(se) ✩ FLYING SCORPIONS(fi) ✩ SQUAREMEAT(fi) ✩ TEXAS FAGGOTT(fi) ✩ ZIK / ADRENAL GLANDS(gr) ✩ FRACTAL COWBOYS(usa) ✩ YUDHISTHIRA(mk) ✩ MAKADAM(se) ✩ GOJJA(se) ✩ DIGICULT(be) ✩ NOLM(jp) ✩ ANKUR(de) ✩ DOSMPA(de) ✩ EPHEDRIX(be) ✩ VAL VASHAR(hr) ✩ ANOEBIS(be) ✩ BODHISATTVA 13:20(usa) ✩ BIOSPHERE(no) ✩ ZION TRAINdj(uk) ✩ VIBRONICS(uk) ✩ M-RUN(hr) ✩ TENGRI(mk) ✩ MASTER MARGHERITA(swiss) ✩ RADIKAL GURU(pl) ✩ DOVLA(hr) ✩ STEFAN ZMK vs LIZ(nl)……

Mnoštvo dodatnih sadržaja

Osim glazbe posjetitelji mogu uživati i u mnogobrojnim dodatnim sadržajima.“Healing area” je dio festivalske lokacije gdje se posjetitelji mogu relaksirati uz masažu, jogu, pilates, reiki… Na istom prostoru održavat će se i kreativne radionice. Festival ima i kino na otvorenom. Tokom dana stručnjaci iz ekologije, samoodrživog razvoja, permakulture i sličnih područja držat će predavanja, a preko noći bit će projekcije dokumentarnih filmova. Ostvarena je i suradnja s Tabor film festivalom koji će jednu večer puštati najbolje svjetske kratke filmove.

Organizatori su mislili i na roditelje koji dolaze s djecom. Tako je “Growing village” mjesto na kojem se nalazi dječje igralište. Osmišljen je cjelodnevni program i radionice za djecu pod stručnim vodstvom odgajatelja. Osim sadržaja na festivalu nude se i organizirani izleti na različite turističke destinacije Hrvatske…

Orijentacija na ekološko i domaće

Festival je ekološkog karaktera, a održava se na imanju s certifikatom četverolisne djeteline. Pri izgradnji su upotrijebljeni isključivo prirodni materijali (drvo, pamuk, užad…), a ove godine uveden je poseban sistem povrata čaša, tako da se ne stvara dodatni otpad koji je inače veliki problem za festivale. Na festivalskom terenu ne prodaju se proizvodi multinacionalnih kompanija poput Coca-cole, već proizvodi s domaćeg tržišta i od uglavnom malih proizvođača. Svoje proizvode, hranu i piće predstavit će lokalni trgovci i obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva.

PRETPRODAJA ULAZNICA

Zagreb, Dirty Old shop, Tratinska 22,
Rijeka, Bio Giardin, Krešimirova 26a
Čakovec, Cvjećara Tamara, Park R. Kropeka 1
Zadar, Caffe bar Zodiac, S. Ljubavca 2
Split, Rakijarnica, Dosud 6

ili OVDJE

Cijena ulaznica raste u 45-dnevnim razdobljima za 10 eura (do 14.5. je 525,00 kn), a pretprodajno mjesto ima slobodu naplate provizije do 3%. Pretprodaja traje do 1. kolovoza.

Nema komentara:

Objavi komentar