...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 26. svibnja 2012.

Koja (Đubrivo) voli Ferragosto JAM"Prvo, bila mi je velika čast šta nas tako važan festival poziva da nastupimo u ulozi co - headlinera druge festivalske večeri. Drugo - oduševilo me to šta su organizatori dovoljno inteligentni da ne inzistiraju na tonskim probama bendova koji dolaze iz udaljenijih krajeva, tako da smo se mogli komodno naspavat i opušteno krenit na dug put.
 Iduće šta me oduševilo, i to odmah po dolasku, je prekrasan krajolik - ogromna šuma, umjetno jezero, još je taman padao mrak i upalila su se svjetla, a s bine su već grmili lokalni bendovi, ukratko - idila! Organizatori su nas ljudski dočekali, sve nam objasnili, odveli nas u obližnju kućicu gdje smo imali smještaj (koja je, btw, isto bila prekrasna), tako da smo se mogli u miru skoncentrirati na svirku. Moram se posebno osvrnuti na atmosferu festivala - masa ljudi je fanatično bodrilo sve bendove, a kako će Đubrivo proći bilo mi je jasno već u momentu kad smo tek izašli iz auta i kad nam je 20-ak štovatelja prišlo tražeći fotografiranje Mogu reći bez ustručavanja - atmosfera koju smo doživjeli tu večer je jedna od najvatrenijih u našoj 18-godišnjoj karijeri, a s tim se slažu i ostali članovi Đubriva. Trenutak koji je meni posebno ostao u sjećanju je kad je nestalo struje i kad smo bili onemogućeni u sviranju, na šta je publika jednoglasno odgovorila skandirajući "ĐU - BRI - VO, ĐU - BRI - VO". Šta reći, koju posluku porati, to je jedan od onih trenutaka zbog kojih ne žalim šta sam izabrao glazbu kao zanimanje!!!

Sve u svemu, Ferragosto Jam je jedan od najboljih festivala na kojem smo nastupili, i festival na kojeg se svakako želimo šta prije vratiti.
"
by Koja

Nema komentara:

Objavi komentar