...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 12. svibnja 2012.

Dregermajster Crew - Slang Like This (spot)Kid & The Evil Gang, Brka Basketbalija, Bili spava sa šunkom, Fil Tilen se objesio, Vojko V. jaše, Đubre pecmajster, Chill i Harmonika ... samo pogledaj!Sastanak u 23:00 sa najžešćim crew-om na našem području: Dregermajster ekipom. Kasnio sam ko i inače. I to ni ne bio toliki problem da se ideš naći s bilo kim, ali ne i sa ovim momcima. Ako kasniš 10 minuta znači da kasniš jednu gajbu piva, 4 boce konjaka, pola kile ruma i još par stvari. Brže bolje sam spremio svoju repersku bilježnicu u koju sam skupljao svoje najžešće slang izraze i uputio se ususret nepoznatom. Jer činjenica je da nitko ne može predvidjet u kakvom stanju ćeš pronaći ovu online (Gorillaz su pičkin dim za njih) skupinu ljudi koji su se našli uživo. I stigao sam sa 20 minutnom kašnjenjem i odmah ubacio svoj dregermajster mode na ON.

Zezanje je bilo odlično, ekipa nabrijana. Red pića, red neprimjerenih komentara, red smijeha i glupiranja. Noć je bila spremna da ju iznenadi najnoviji spot iz kreativne Dreger radionice. Iz obližnjeg parkića (koji je tradicionalno okupljalište prije Medike) smo se sa enormnom količinom buke i urlanja uputili u klub. Nakon još malo podmazivanja i dezinfekcije usnih šupljina uslijedila je premijera spota Slang like this (CRO RMX). Žene su padale u trans i čupale kosu, Dregeri su hajpali, a atmosfera se usijavala uz čašice pive i krigle medice. Spektakl.

Kid, Brka, Fil Tilen, Billi, Vojko, Đubre te ostatak Dregera na velikom ekranu. Količina okupljenih, a ujedno i burne reakcije i krici odobravanja nakon samog prikazivanja su me iznenadili i ostavili zatečenim. Količina sljedbenika ove zanimljive ekipe koju krasi natečena jetra te beskompromisni tekstovi o Vašim kćerkama, majkama, starim ženama (sve iznad 15) se očito iz dana u dan značajno poveća. Neobični scenariji i različita kvaliteta kamere dale su nešto posebno ovom spotu. Mislim da nema potrebe prepričavat što se u njemu događa jer ako već niste, vidjet čete ga. Osobno dajem veliki approved by sish palac gore.

I tako izlazim ti ja iz Medike ko gospodin čovjek kad neko mi stane na ruku :D hahahahaha

Šišmajster

Objavi komentar