...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

petak, 20. travnja 2012.

Društvene Igre II & LAN Party 6 (28.04.'12.)


Povodom dana grada Orahovice, u sklopu N.E.T. (Nenasilje, Jednakost, Tolerancija) projekta - udruga K.L.U.B. i udruga INFOR zajedničkim snagama organiziraju najveću igraonicu u Orahovici. Za animaciju i druženje mladih, a i onih zaigranih starijih, subota 28. 04.2012. sa početkom u 15/18:00 h u Kino dvorani i na terasi Bluesa održati će se 6. po redu LAN Party udruge INFOR i 2. Natjecanje u društvenim igrama udruge K.L.U.B.


LAN Party 6 (od 18:00 h @ Kino Dvorana)


IGRE

Na 6. LAN Party-u igrati će se Call of Duty 2 (3v3, Search & Destroy, CB mod) i Pro Evolution Soccer 2012.

MODERATORI

Svaka igra će imati svog moderatora. Njegova funkcija je da upozna sve prisutne natjecatelje sa pravilima igre, ponašanja tokom igre te da koordinira odvijanje dijela natjecanja za koji je zadužen.

PRAVILA

Svaka igra ima svoja propisana pravila te ćemo se u većini slučajeva pridržavati upravo njih. Moderatori zadržavanju pravo promijene pravila ako je to potrebno.

PRIJAVE

Prijaviti se možete uplatom kotizacije putem uplatnice, čiji primjer možete naći na Facebook stranici Udruga INFOR, ili www.udruga-infor.hr sve do 27. 04. do 00:00h. Prijaviti se možete i na samom natjecanju, pa ćemo vas uvrstiti ako ima još mjesta. Dodatne informacije na broj 098594246.

Potičemo sve zainteresirane da se prijave unaprijed, te smo iz toga razloga smanjili cijenu kotizacije za sve unaprijed prijavljene:

-          CoD2 = 150 kn po ekipi (200 kn kod prijave na dan održavanja)

-          PES 2012. = 80 kn po osobi (100 kn kod prijave na dan održavanja)

NAGRADE

CoD2:
1. 700 kn (poklon bon INFOR)
2. 200 kn (poklon bon CALCO) + ručak, večera i piće x 3 (ORTRAN)
3. ulaznice za Ferragosto x 3

PES 2012.
1. Oprema u vrijednosti 500 kn (CALCO)
2. Poklon bon u vrijednosti 300 kn (CALCO)
3. Godišnja članarina za INFOR x 3
Natjecanje u društvenim igrama II (od 15:00h @ terasa Bluesa)


PRIJAVE

Prijave igrača se primaju putem Facebook KLUB Dostava Zvuka, dostava.zvuka@gmail.com ili SMS-om na broj 0981938611 sve do 28. 04. do 14h. Sve što trebate je poslati svoje ime i prezime, godinu rođenja i ime igre u kojima želite sudjelovati.Prijaviti se može i na samom natjecanju kad god se pojavite, pa ćemo vas uvrstiti ako ima još mjesta.

MODERATORI

Svaka igra će imati svog moderatora. Njegova funkcija je da upozna sve prisutne natjecatelje sa pravilima igre, ponašanja tokom igre te da koordinira odvijanje natječaja za koji je zadužen.

PRAVILA

Svaka igra ima svoja propisana pravila te ćemo se u većini slučajeva pridržavati upravo njih. Kod nekih igara će pravila biti modificirana i prilagođena potrebama turnira. O takvim promjenama će sve prisutne obavijestiti ranije spomenuti moderatori.

IGRE:

 • ·         Čovječe ne ljuti se
 • ·         Domino
 • ·         Monopoli
 • ·         Igra života
 • ·         Pictionari
 • ·         Twister
 • ·         Memori
 • ·         Bela
 • ·         Poker
 • ·         Stolni nogomet
 • ·         Šah

·         Biti će još tamo desetci drugih igara (van konkurencije) u kojima se možete okušati, a možete ponesti i svoje ako imate nešto zanimljivo.


NAGRADE
:
                Pobjednike pojedinih igara nagrađujemo Ulaznica za Ferragosto JAM 5, cd-ima iz našeg nezavisnog labela, beđevima udruge i drugim sponzorskim nagradama.


DODATNI SADRŽAJ
:
                Osim ponude caffe bara Blues, na terasi će vas zabavljati Disko Đokeri: Slatki3, premijerno ćete moći poslušati novi album benda K.L.U.B., a u dvorani će biti postavljen Play Station 3 i velika plazma kojeg svi mogu igrati kad dođu na red.


KAKO JE BILO 2011.
                LAN Party 5
                Društvene igre I

Nema komentara:

Objavi komentar