...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 5. travnja 2012.

DaMental & Toxz - EP (Najava)


Toxz i DaMental upustili su se u zajednički projekt kojem u ovom trenutku još ne znamo ime, niti koliko će pjesama sadržavati. Ideja je nastala sasvim slučajno na prošlogodišnjem Ferragosto Jam-u, nakon što se Toxz oduševio Bojanovom (DaMental) produkcijom i činjenicom da obojica imaju dosta nekakvih tekstova vezanih istom tematikom, "vibe"-om i općenito pogledima na stvari. Zanimljivo je što su od tih "dosta nekakvih tekstova"iskoristili jako malo i posvetili se kompletno novim pjesmama. Što će se naći ovdje? Ne zna nitko

Kompletnu produkciju projekta odraditi će Bojan (DaMental) jer obojica smatraju da nema smisla sjediti na hrpetini dobrih "beatova" i tražiti iste po "folder"ima i kompjuterima drugih producenata. Zvuk je baziran na jazz, funk i soul semplovima, što "Jugoton"-a, što stranim.

Od gostiju, gore će se od MC-a naći samo Kandžija. Mr. Dirty Hairy na skrečevima, te ekipa iz band-a "Gole Žene". Matej Huljev koji je ujedno svirao i gitaru na stvari koju možete vidjeti u videu, Goran Pavlović koji je odsvirao neke bass linije i Mario Majkić koji je podebljao i dodatno zamastio stvari na klavijaturama.

Za mix i mastering pobrinuti će se svima dobro poznati Hrvoje Marjanović (Sett) tako da svakako možete očekivati nešto zajebano.

Nema komentara:

Objavi komentar