...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 17. ožujka 2012.

Ferragosto JAM 5: Poznata prva polovica headlinera!


Petu godinu za redom udruga „K.L.U.B. Dostava Zvuka“ radi open air festival Ferragosto JAM u Orahovici (CRO) na Orahovačkom jezeru. Kroz dva festivalska stagea,  prekrasni ambijent jezera, šume i planina na festivalu za sad su prošli bedovi kao što su: Belfast Food, Kandžija i Gole žene, Six pack, Gužva u 16-ercu, Ajs Nigrutin, Timbe, Marčelo i Filteri/Iskaz, Frenkie & Montirani proces, Grupa Tvog Života, S.A.R.S., Čovek bez sluha, Đubrivo, Elemental, Beetantone, dj Chill, Pips,Smeđi Šećer, Dirty Hairy ... i 50tak demo bendova i dj-a!

Festival se tradicionalno održava prvi vikend u kolovozu, što je ove godine 03.-05. 08. Prvi krug headlinera koji nastupaju prvog dana u petak na Piknik stageu predvode Dječaci, Zemlja Gruva, Gužva u16-ercu i Atheist Rap, te na DJ stageu su za sada najevljeni FilipMotovunski i Revolt DJ's.

Najtječaj za izbor 6 demo bendova je u tijeku i prijave bendova traju do 01.04. Svi koji se žele prijaviti mogu to učini OVDJE.

Za cijena ulaznice, ostale izvođači i druge pizdarije pratite naše stranice i stranice naših suradnika redovno stižu svježe informacije, za sad jedino možemo reći da se cijene neće znatno razlikovati od prošlogodišnjih.
VIDIM OSE!

Nema komentara:

Objavi komentar