...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Goribor i Portman @ Oxygen (report i galerija)Malo kasnimo s ovim reportom pošto sam čekao da mi stignu slike s drugih fotića ali još ih nisam dobio pa više nema smisla čekati.
Petak oko pet skupili se u našicama i krećemo lagano put Osijeka. Snijega još nije bilo tako da smo stigli bez problema. Dolazimo oko pol 7 u preuređeni O2, zadnji put kad sam bio tamo, bile su potrebne kupače, jer je voda curila iz wc i punila podrum. Odma smo se uvatili tonske da to što prije odradimo da možemo ić na Kavisove Hambiće i gledat tekmu Srbija - Hrvatska. Proba je dosta brzo odrađena, zvuk bolji nekog ikad u Oxygenu i tako zadovoljni zvukom idemo kod Mirne u stan na večeru i na navijanje. Za tekmu više ne treba ništa pričati, završila je kako je završila, što se najbolje vidjelo na gostima iz Srbije, koji su to proslavili na razne načine. Oko 11 sati Portmani pred punim O2 kreću...
svirkom nizavši nove pjesme, koje se lagano uvježbavaju prije nego što odu u studijo i razvesele nas novim EP-om. Reakcije publike za vrijeme i nakon svake pjesme nisu bile neočekivane, ali kako je koncert bližio kraju publika, koje je 90% došla zbog Goribora, je bila sve rasplesanija i zagrijanija što nije čudo pošto je Portman band koji iz koncerta u koncert ima sve više i više fanova. Bez obzira na pohvale koje je Portman dobio od članova Goribora, Goribori su izgleda bili jedini kojima se žurilo da Portman završi da oni što prije mogu početi. Veseli Goribor počinje laganim đemanjem oko 12 ... strpljivo sam ih slušao nekih pola sata i onda sam se preselio na šank na Kufnerov rođendan ili ti Medica Parti, koji je ne slavno završio bar za mene, pošto sam po ne znam koji put izgubio naočale, ali ovaj put se nisu pojavile, pa ako je neko slučajno došao kući sa viškom crvenim dioptrijskim naočalama nek se javi, dobije gajbu piva. Slušao sam Goribor privatno vrlo intenzivno, ali nikad do sad nisam bio ni najednom koncertu tako da ne znam kako im nastupi izgledaju inače ali ovaj put je bilo vrlo "zanimljivo". Pjevač vidno na "nekom mekom sranju" je padao, potepose, spavo na mikrofonu, zaboravljao tekstove, proizvodio neke čudne zvukove, razbio, proljevo ... mislim da je Bare mala beba za ST-a. Bez obzira na sve mislim da svi posjetitelji mogu biti jako zadovoljni za viđenim i da 60kn kojih su dali za ulaz im se višestruko isplatilo. Fala PAUK-ovcima sto su nam priuštili ovakav provod i nek mi kupe nove naočale.
GALERIJA
by: mbs

Nema komentara:

Objavi komentar