...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

utorak, 31. siječnja 2012.

Revolt DJ's @ Ferragosto JAM 5

Nakon što smo prošle godine vidjeli da DJ Stage ima velikog potencijala jer Vas se u subotu nije moglo otjerati s njega, ove godine smo ga odlučili malo dovesti u red i napraviti ga jebački. Pronašli savršenu lokaciju za njega, napravili dobar raspored i satnicu te skupili odlične dj-e. Prve od njih koje ćemo najaviti za ovogodišnji Ferragosto JAM 5 je REVOLT DJ's ekipa iz Valpova, koja će vas 04.08. od jutra sa sve do početka nastupa bedova pripremati laganom chill/roštilj muzom za subotnji show.

Za 15ak dana objavljujemo sljedećega izvođača na festivalu i raspisujemo natječaj za prijavu demo bendova, nadamo se da su materijali spremni.


Revolt DJs je nastao kao produkt glazbene radionice koja se spontano počela provoditi u udruzi Revolution iz Valpova. Cilj Revolt DJs-a je prezentirati svim ljudima dobre volje glazbu koja nije toliko zastupljena,ali se trudom raznih entuzijasta širi i razvija. Glazbeni programi koje organiziramo LEVEL 2BREAK i PRTENJAK ZA ZION obuhvaća razne žanrove od Hip-Hopa, Funka, Reggae-a, Duba, Dancehalla pa do raznih elektronskih žanrova sa naglaskom na Broken Beat elektroniku kao što su Drum n Bass, Breakbeat, Bigbeat, Dubstep… Bit ovog projekta je da na raznim manifestacijama koje organiziramo, puštamo vlastitu produkciju i remixe i da se potakne razvijanje scene u Slavoniji,a i šire…
Nakon što su se u rad udruge Revolution uključili i mlađi članovi ,i počeli sudjelovati u dj radionicama nastao je kolektiv mladih producenata i dj-a REVOLT YOUNGSTAZ.


Revolt DJs:
  • MAX (Breakbeat, Funk, Hip-Hop)
  • MEFA (Dub, Reggae, Ragga, Jungle)
  • CHEZZ (Breakbeat, Bigbeat)
  • BUBI (Drum n bass, Dubstep)
  • MC TOXZ (nabraja razne lirike na trenutnu glazbenu podlogu)

Nema komentara:

Objavi komentar