...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

srijeda, 30. studenoga 2011.

Kabaret kod veselih muškaraca @ Kino Dvorana, 18.12.2011. (Humanitarna predstava)


Godinu dana nakon prve humanitarne predstave iz naše sekcije ART K.L.U.B. u kojoj smo skupljali novce za UNICEF-ov projekt „Škole za Afriku“ pripremamo vam drugu predstavu:

Okružju pučkog teatra već više od sto godina pripada i kabaret. Zapravo o kabaretu se malo zna jer ga po starom običaju rado podcjenjujemo. Kabaret je kazališna forma koja svakako na najizravniji i najprihvatljiviji način demistificira i demantira ili potvrđuje “velike istine“ zabavljajući pri tom gledatelje kroz pjesmu, ples i glumu.
Ovaj naš kabaret progovorit će o temama koje su oduvijek bile  pa su tako i danas sastavni dio naših života ... ljubav … politika… život sam i … ne, ne, ne smrt… i opet ljubav… pomalo lokalan, pomalo globalan ali svakako aktualan i nadamo se zabavan.

Nedjelja, 18.12.2011. u orahovačkoj Kino Dvorani,

s početkom u 19:00 h

predstava Draška Zidara u izvedbi Kazališta Virovitica:
- KABARET KOD VESELIH MUŠKARACA -

ULAZ je 12,99kn, a svoje ulaznice možete kupiti u Gradskoj Kavani.
Zbog kapaciteta dvorane broj ulaznica je ograničen zato požurite po svoju.
(ulaznice se mogu kupiti od ponedjeljka, 05.12.)

Ovog puta sav sakupljeni prihod namijenjen je UNICEF-ovom projektu
Pomoć djeci roga Afrike

Više detalja o samoj predstavi pročitajte OVDJE

Za sve bilo kakva pitanja možete se obratit ovdje.

FACEBOOK EVENT

1 komentar:

admin kaže...

U dogovoru sa partnerima iz UNICEF-a odlučeno je da se prikupljena sredstva doniraju akciji „Pomoć djeci roga Afrike“, a ne prvotno planiranoj akciji „Pomozimo djeci Libije“.

Razlog je slijedeći. Iako UNICEF globalno neprekidno brine i radi na osiguravanju pomoći za djecu Libije, Hrvatski Ured je relativno mal te zbog organizacijskih razloga u ovom su trenutku njihove internacionalne aktivnosti, uz projekt Škole za Afriku, usmjerene na prikupljanje sredstava za pomoć djeci roga Afrike. Shodno tome je došlo do gore navedenih promjena.

Objavi komentar