...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 27. listopada 2011.

Brucošijada FER "Radioactive", 05.11.2011.


Najveća i najpoznatija brucošijada u Hrvatskoj pa i šire ove godine opet „zrači“. 05. studenog na FER-u na četiri stagea od 20 sati spremna da Vas rastavi.

Kao i zadnjih par godina mi smo i ove godine tamo. A što sve možete očekivati ove godine?! eeeee ... na Glavnom stageu osim posljednjeg romantika hrvatske estrade Nene Belana i njegovih Fiumensa, naših poznanika Marčela, Nensi, Ministra Lingvista i dj Raida koji su nastupali na našem Ferragostu JAM 3 u malo proširenom sastavu sa Shock Orkestrom tu su još: zajebani splićani ST!llness, Moj Bend, Fak of bolan i dj francuzi Loo & Placido.

Na Drugom stageu osim varaždinske trip-hoperice Diyale sa svojim bendom sve redom zagrebačka ekipa: She Loves Pablo dečki koji su preživjeli orahovački Tibet, kraljevi psihodelije Seven That Spells za koje nisam znao do ovogodišnjeg Terranea i ost'o oduševljen te After je bolji od partya i Cherkezi United.

Na Electro stageu sataraš od new ravea i dance punka do dubstepa i drum'n'bassa. Redom: domaći Jabbaton, Girl Unit (London), Danny Bowy i Dance Department.

I na posljednjem ali ne i najmanje bitnom KSET stageu čagica do jutra uz: Indirektum, Retrostep, That 90s i Habeebee Beat.

Karte u pretprodaji po 65kn možete pronaći u Rockmarku, Dirty Old Shopu, KSET-u SC-u i na FER-u. Na ulazu je karta 85.

Studenti - bivši, sadašnji i budući - vidimo se tamo! Ako ne, vratite se ovdje pa čitajte kako nam je bilo!


1 komentar:

Anonimno kaže...

http://www.youtube.com/watch?v=2aCjulZSDK8&feature=related

Objavi komentar