...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

ponedjeljak, 12. rujna 2011.

PHAT KSET @ Kset, 08.10.2011.

Nakon 7 godina pauze dj Chill i mr. Dirty Hairy vraćaju legendarne “PHAT KSET” večeri u kultni klub Kset. Sa ponosom možemo reći da će jedan MC-eva koji će sudjelovati na prvom povratničkom PHAT KSET-u biti i naš DaMental koji će premijerno izvoditi stvari sa nadolazećeg albuma kojeg radi zajedno sa Toxzom.

"Večer je krenula prije desetak godina, na kojoj je nastupila većina eminentnih imena tadašnje scene, a i neka strana gostovanja. Također Phat Kset je bio središte okupljanja svih ostalih Hip-Hop izvođača (MC-a, B-Boya, Writera, DJ-a, brijača…) koji su u tim mladim danima scene slavili Hip-Hop kulturu na pozitivan način. Ovaj događaj dolazi u trenutku kada je na domaćoj Hip-Hop sceni sve nekako utihnulo već neko vrijeme. Ne želimo se predstavljati kao spasitelji iste, nego kao skromna ekipa, za koju Hip-Hop nikada nije umro i koja je tokom svih ovih godina naporno radila i sakupljala prašnjave vinile po prljavim kutovima second hand dućana. Na ovoj večeri želimo podijeliti tu glazbu sa Vama, na jedan drugačiji način, osobno i bez kompromisa. 
 Kao što možete vidjeti iz popisa izvođača, odabrali smo one, koji se trenutno najviše podudaraju sa zvukom koncepta kojeg želimo stvoriti za što bolji ugođaj. Njihovi snimljeni materijali govore sami za sebe I dovoljno su Jazzy i Funky da im mi prepustimo binu, a vi im dopustite da dopru do vas. Ako zaboravite predrasude, oni će to I učiniti. Želimo stvoriti kemiju između izvođača I publike, jer mi, kao I vi, trebamo to. Prisjetit se kako je nekada bilo “Tvrdi ritam I MC”"


Nema komentara:

Objavi komentar