...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

utorak, 27. rujna 2011.

Music Without Borders @ Vukovar


Velika nam je čast što smo ovog vikenda od 30.10. do 02.11. pozvani u Vukovar na konferenciju pod nazivom: „Towards intersectorial cooperation and networking in the music sector“ koja je dio projekta „Music Without Borders“ financiranog od strane Europske unije koja će se održati u rodnoj kući L. Ružičke. Program provodi udruga Kultur Aktiv (Dresden, Ger) uz pomoć udruga YPGD (Vukovar, Cro),  Generator (Vranje, Ser) i ZKU Taksirat (Skopje, Mac).


Projektne aktivnosti usmjerene su na mobiliziranje nevladinih sektora, koji djeluju prije svega na području glazbe, promicanje kulture i umjetnosti u multietničkim društvima na Balkanu i stvaranja novih regionalnih partnerstava između kulturnih organizacija na Balkanu i zemljama EU.


U 10tak panela kroz koji će se proći u ova 3 dana između govornika iz Njemačke, Nizozemske, Češke, Slovenije, Srbije, Makedonije, Albanije i Bugarske mi također imamo izlaganje u 2 penela „Festivals as tool for promotion of young bands“ i „Types of Cultural Centers as a place where musicians work“. Jako smo sretni što smo pozvani da sudjelujemo u ovako nečem i veselimo se odlasku u Vukovar. Kada se vratimo izvijestimo Vas kako nam je bilo, sto smo novo naučili, s kime uspostavili kontakte, ...

Nema komentara:

Objavi komentar