...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 1. rujna 2011.

1. rođendan udruge!!!Iako je sve počelo prije 4-5 godina, 09. i 10. rujna slavimo godinu dana rada od kada smo službeno postali udruga.

09.09. petak, u velikoj gradskoj vijećnici (u knjižnici) s početkom u 21h održati će se svečana godišnja skupština na kojoj će se uz domjenak proći kroz sve projekte koje je udruga napravila u svojoj prvoj godini te iznijeti neki planovi za budućnost.

10.09. subota, u starom dvorištu od dječjeg vrtića pored škole (mjesto gdje se održava kino na otvorenom) dogodit će se ljubav!  Zezanje za sve prijatelje i neprijatelje udruge. Od 17h sati lagano počinjemo sa mjuzom po izboru dj Distinctiva i pristavljamo grah koji će bit đaba za sve! Točno u 21:00 krećemo sa koncertima (znate već da uvijek krenemo kad i kažemo), a nastupaju: Novi Svijet (koji promoviraju svoji prvi Demo album), Milost (koja jednostavno ubija sa svojom Live svirkom) i Pullover (uvijek dobrodošli trash metalci, koji garantiraju čagicu).
Tu su također Zmajovi i Kresnice koji će se malo zezati sa vatrom! Nakon nastupa nastavljamo sa čagicom do jutra uz DJ SLATKI NA KVADRAT KRUW. Smijete nositi svoju cugu, ali za svaki slučaj i mi ćemo vam prirediti Štala Bar gdje će vas dočekati dobro poznata lica sa Ferragosta.

Također svi koji žele moći će se učlaniti u udrugu. Godišnja članarina je 40kn, a dobivate iskaznicu, bedž, popuste na ulaz na određene događaje u našoj organizaciji i Kiddarin novi album JOKA KREŠ!

Ulaz je besplatan!

Hvala svima koja nas podržavaju i nadamo se da se vidimo, da će te proslaviti sa nama našu prvu godinu djelovanja!

Nema komentara:

Objavi komentar