...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

utorak, 17. svibnja 2011.

K.L.U.B. Graffiti JAM


U sklopu 43. Orahovačkog proljeća koje se održava od 30.05. do 05.06. 2011. u gradu Orahovici, organiziramo Graffiti JAM.

Ovo je prvi događaj ovakvog tipa u Orahovici na kojem će se bivši Aut i svlačionice nk Papuka/sadašnja Šok soba i Dabar (kod Škole) ukrašavati graffitima i motivima grada Orahovice (jezero, Ružica, Ćiro, vodenica, ...).

Svečano otvorenje Graffiti JAM-a biti će u petak 03.06. u 12:00h i onda slijedeća 3 dana nastavljamo sa zezanjem. Stižu nam writteri iz Osijeka, Virovitice, Sl. Broda, Našica ... i sve će to bit popraćeno dobrom mjuzom za uživanje i čagicu za koji će se pobrinuti nekoliko DJ-a. Da će te ostati žedni i gladi također ne morate brinuti, a svakog dana od 22h u gradskom parku očekuju vas i različiti koncerti.

Uskoro stiže malo detaljniji plan Graffiti JAM, kao i same manifestacije Orahovačkog proljeća.

Za sve one koji ne znaju Orahovačko proljeće je Višednevna manifestacijom kojom grad Orahovica otvara svoja vrata posjetiteljima iz cijeloga svijeta. Ova priredba službeno označava početak ljetne turističke sezone u Orahovici. Program je raznolik i sadrži ponešto za svakoga. Zaljubljenike u sport sigurno će razveseliti sportska natjecanja u malom nogometu ili turnir u boćanju, dok će posjetitelji željni kulturnog programa mirni kutak pronaći u nekoj od kazališnih predstava. Glazbena publika moći će uživati u nastupima folklornih skupina te u koncertima domaćih pop i rock zvijezda. 

Za sve dodatne informacije javite se na ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar