...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

srijeda, 6. travnja 2011.

Kid i Smajl - Najbolje sa Smajlbrda i JovaReke [2011]

Neki dan kopam nešto po starom kompu i '91. koji nam je prije služio za snimanje i naletim na jedan folder nazvan Kid&Samjl, uđem, a ono unutra čuda - apsolutno sve što je ovaj slatinski dvojac ikad izbacio iz sebe. Nakon 8 sati preslušavanja, odlučio sam složiti Kid i Smajl BEST OF... jer treba podijeliti sa svijetom što je moguće napraviti na 386ici, Fruity Loopsu 0.0.1 beta, Cool Editu v1.0 registriranom na Peter Quistgarda i no name mikrofonu kojeg je teta donijela iz Njemačke.

Od 60tak snimljenih stvari na albumu "Najbolje sa Samjbrda i JovaReke" nalazi se 15 pjesam i 7 skitova + još 5 Bonus stvari. Sve pjesme nastale su u razdoblju od 1998. do 2003. u koje je ovaj dvojac radio zajedno. Sve tekstove, instrumentale i produkciju su Kid i Smajl odradili sami, osim jednog Sett-ovog rmxa i jedne pjesme snimljene sa Panonskim Sindromom. Kid i Smajl su snimili i spot za pjesmu Producatto i možete ga pogledati u nastavku.

Kid sada Kiddara aktivno radi ako član K.L.U.B.-a, iza sebe ima 4 albuma, masu gostovanja i odrađenih beatovai produkcija.
Smajl je negdje u Nizozemskoj igra se francuskih sobarica i tu i tamo ubode neki beat i vers za Dregermajster Crew.


Nema komentara:

Objavi komentar