...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

nedjelja, 10. travnja 2011.

Ferragosto JAM 4: Treći dan!!!

Gledajući popis nije teško zaključiti da je ovo jedan prilično dobro pripremljen i organiziran posjetitelj Ferragosta. I mi bismo se složili s tom izjavom da se radi o neka od tri dosadašnja izdanja festivala. Ali, ovaj put Vas moramo uputiti u neke izmjene koje je potrebno učiniti na ovom popisu da biste uistinu bili spremni za Ferragosto Jam 4. Dakle, podebljajte čarape, bokse, sendviče i wc papir te javite mami da Vas nema do ponedjeljka jer ovogodišnji Ferragosto traje PUNA 3 DANA. U nedjelju 07. kolovoza Vas očekuje DJ MashUP stage na kojem ćete u neograničenim količinama moći uživati u ritmovima funka, drum’n’base-a, soula, punka, dub step-a, hip-hopa, metala, ska, ...  . DJ-i će se u narednim danima moći prijaviti za nastup na Ferragostu, nakon čega će uslijediti odabir onih koji će Vas zabavljati na DJ MashUP stageu
Ali ni to nije sve. Da svima onima koji bolje funkcioniraju sa dvije doze adrenalina u svom krvotoku srce bude na mjestu, priredili smo veliko iznenađenje. Istog vikenda, 05.-07.08. u sklopu Ferragosta na obroncima Papuka Udruga BK LOOD iz Orahovice u suorganizaciji naše malenkosti K.L.U.B.-a, predstavlja prvu Ferragosto DownHill biciklističku utrku. Staza je dužine oko 1,8 km i biti će uvod u skromne planove BK “LOOD”-a da u skoroj budućnosti organizira jednu od službenih DH utrka u RH. Dakle, svakog dana prije početka svirke imat ćete priliku pogledati kako to izgleda kada momci (sa povećom količinom kohonesa) lete po tehnički zahtjevnim stazama Papuka utrkujući se protiv sata pritom vozeći brzinom od 40-50 km/h.


Ako ste dosada dvojili gdje provesti prvi vikend u osmom mjesecu vrijeme je da odluka padne na ovogodišnji Ferragosto. Počnite sastavljati produženi popis i vidimo se na najvećem glazbenom Jezeru u Slavoniji.

Objavi komentar