...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

TETRISiranje report, 05.03.2011.


Vidi mama ja sam Tetris. Dap. I to su K.L.U.B.-ske majke dočekale. Na listu čudnih stvari koje mi je dijete napravilo su dodale još jednu stavku i stavile kvačicu.

1984. se rodilo TO, što će njeno milo dijete, dvadeset i kusur godina nakon, obući na sebe i ponosno koračat ulicama Grada. Bilo nam je prezabavno. Barem nekima od nas. Od samog početka javili su se problemi sa slovima J i L koji su gunđali da im je pokretljivost smanjena te da je breme tetrisa za njih preteško (većina drugih oblika je u tajnosti kovala plan atentata na slovo J). I tako smo mi šetali, vjetar je neumoljivo šibao dok su neki neumoljivo kukali. Još uvijek. Kad je na nas došao red odradili smo svoju tako dobro uvježbanu koreografiju nazvanu improviziraj. Na znak „Spoji se“ sve kockice su pohitale u totalno kul spoj elemenata te na znak „Odjeb“, neposredno prije nego zagrljaj postane malo too gay, se spektakularno rastave. Zatim je uslijedio red kobasica, red kuhanog vina, tabla girica, spaljivanje fašnika, red vina i potom svečani trenutak proglašenja pobjednika. Nervozu u redove Tetris K.L.U.B.-a
  je unijelo ponovno slovo J, sa iznenadno probuđenim entuzijazmom i mišlju da ćemo mi zapravo pobijedit i ići u Rijeku na maskenbal. Po drugi put tog dana kreće plan za smaknuće slova J. Ideja koja se profiltrirala u krugovima ostalih tetrisića je bila da se slovo J iskoristi za potpalu fašnika. Proglašenje je završilo, slovo J je ostalo iznimno razočarano jer se ispostavilo da nismo bili među prve tri maske. Krenuo je red plakanja, cvilenja pa plakanja pa cvilenja (plan atentata sa vatrom ionako ne bi uspio od tolike količine suza). Zašto naša maska nije pobjedila? Hm?!?!  Iste večeri, u tajnosti, se okupilo Vijeće tetrisa te zaključilo da je famozni Rus prekasno smislio igricu. Većina populacije, prisutne na povorci, je 1984. dobila drugo praunuče i treći umjetni kuk te nije shvaćala što ova djeca rade u ovim šarenim kutijama između ostalih predivnih maski.

Kutija kao odjevni predmet!?! Pa zašto ne. Toplo je poput veste, prozračno poput sportske odjeće, svečano poput odjela, a opet dovoljno ležerno za svaku priliku. Nadasve je modno i ekološki osviješteno. Ovi odjevni predmeti su poput švicarskog nožića. Recimo nađete se u šumi. Uhvati Vas mrak. Ali ne, ne bojte se. Tu je Vaša multifunkcionalna obleka. Ona Vas grije, služi kao potpala, pokrivač, prilikom nužde broj 2 je iznimno korisna. Intenzivna boja olakšava GSS-u da Vas locira i vrati u sigurnost urbanog zavičaja te okrutnu stvarnost gdje ćete i dalje biti čudak u kutiji žarke boje.

P.S. Kasno naveće 05.03. slovo J je ritualno spaljeno na tajnoj lokaciji.

GALERIJA

Broj komentara: 6:

William Mark Felt AKA Deep throat kaže...

slovo J je kul, to su teorije urote, J je jos zivo i zdravo. prevezeno je superkulautom i krije se na tajnoj lokaciji od krvnika. Slovo J je medu nama, Slovo J moze biti bilo tko, nikada ga necete naci!!
zivilo slovo J hip hip hurej, hip hip hurej

slovo j kaže...

markooo dat cu ti ja slovo j je gunđalo znas..i slovo j nije kukalo kak mu je hladno..slovu j je bilo poslje hladno kad vise nije bilo slovo j..i slovo j je vjerovalo da cemo otic u rijeku.i slovo j nije plakalo,skoro al nije..a i btw nije slovo j vec slovo L :DDD
i tetris je na sigurnom :D

William Mark Felt AKA Deep throat kaže...

zivilo Slovo J, hip hip hurej, hip hip hurej :)

mači kaže...

šiško ti si bio najsmješniji ikad :D

run 3 unblocked kaže...

Donkey Kong Unblocked. is exciting action game about monkey. A mini Super Mario Unblocked. action game genre through classic frontier version of Flash, is one of the best Mario Games around. We choose the best Car Racing Games , best Run 3 Unblocked and best Run 4 Unblocked or Run Unblocked for you to play. You will have a pleasant experience while playing games .Play it now.

chenlina kaže...

polo ralph lauren
nike running
jordan retro
adidas soccer shoes
jordan 8
adidas nmd
salvatore ferragamo shoes
scarpe hogan
true religion sale
yeezy boost 350
chenlina20170513

Objavi komentar