...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

četvrtak, 3. ožujka 2011.

ART K.L.U.B.: Bila je to ševa @ Kino Dvorana, 19.03.2011.


Nakon bolesti i operacije jednog od glavnih glumaca, napokon smo uspjeli dogovoriti novi datum održavanja prve predstavu iz naše sekcije ART K.L.U.B.:

Što bi se dogodilo da besmrtna ljubav Romea i Julije nije završila tragedijom? Što da su karizmatični veronski ljubavnici preživjeli svoju tragičnu sudbinu koju im je odredio Shakespeare, pobjegli i uspjeli sačuvati glave i svoj brak? Bi li živjeli dugo i sretno kako nalažu bajke?

Odgovore na ova pitanja saznajte:

u subotu 19.03. u orahovačkoj Kino Dovrani,

s početkom u 19:30 h

u predstavi Igora Goluba: BILA JE TO ŠEVA, rađenoj po drami, jednog od najpoznatijih svjetskih satiričara, Ephraima Kishona (Oh Juliet, Juliet) u izvedbi Kazališta Virovitica.

  Kao naša isprika svima što je predstava odgođena i što ste je čekali 3 mjeseca,
ULAZ je BESPLATAN za sve, a svoje ulaznice možete podići u Gradskoj Kavani i u BLUES-u. Zbog kapaciteta dvorane broj ulaznica je ograničen zato požurite po svoju.

Na ulazu u dvoranu nalaziti će se kutija gdje će te moći ostavljati priloge, a sve je namijenjeno UNICEF-ovom projektu Škole zaAfriku

  Više detalja o samoj predstavi pročitajte OVDJE


Facebook Event

1 komentar:

run 3 unblocked kaže...

Donkey Kong Unblocked. is exciting action game about monkey. A mini Super Mario Unblocked. action game genre through classic frontier version of Flash, is one of the best Mario Games around. We choose the best Car Racing Games , best Run 3 Unblocked and best Run 4 Unblocked or Run Unblocked for you to play. You will have a pleasant experience while playing games .Play it now.

Objavi komentar