...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

nedjelja, 9. siječnja 2011.

Recenzija Dostave zvuka #3


02.siječnja 2011. u suorganizaciji Udruge „K.L.U.B.“ i Caffe bar-a „Blues“ uspješno je ostvaren i treći po redu nastavak glazbenog programa Dostava zvuka. Našičke grupe Uthovar, Portman te domaći K.L.U.B. jamčili su snažan, energičan i raznolik nastup.
            Oko pola jedanaest na bini su početne taktove zasvirali dečki iz grupe Uthovar. Jak i prepoznatljiv akustični metal zvuk s oduševljenjem su pratili svi prisutni. Predstavljeni repertoar od desetak pjesama pružio je svima uvid u iznimne glazbene sposobnosti ovog benda.
            Nakon toga slijedio je ekserimentalni nastup ranije spomenutog metal benda i hip-hop grupe K.L.U.B. Suradnja koja je počela prije nekoliko mjeseci rezultirala je remake-om 4  K.L.U.B.-ske skladbe u snažnom metal aranžmanu. Zanimljivu kombinaciju brzog flow-a, gitarskih solaža te virtuozne ritam sekcije prepoznala je i publika te nagradila pljeskom novopečeni zvuk izvođača.
            Glavni događaj večeri uslijedio je nakon male stanke nakon koje se pred prepunim klubom „Blues“ predstavio akustični indie/rock bend Portman. Tročlana grupa sa iznimno zanimljivim i neobičnim zvukom zabavljala je publiku gotovo puna dva sata. Nepostojanje vokala nije predstavljao problem okupljenima koji su svaku pjesmu nagrađivali velikim ovacijama. Po završetku repertoara uslijedio je i jedan biss od 2 pjesme nakon kojeg se bend zahvalio svima na podršci i predivnoj atmosferi.
            Uz završne riječi organizatora te pozdrave do neke slijedeće Dostave zvuka, oprostili smo se od ovog zanimljivog glazbenog događaja.

Galerija

3 komentara:

di kaže...

umm,tko to radi recenzije? :P

markan kaže...

očito ne ti...
nikad nist od tebe, bitago!

di kaže...

'naš, sve bi bilo puno lakše da me pitaš hoću li ovo i ono napraviti. ja se ne mogu javiti kad ni ne znam da to postoji nekad, ha. :P

Objavi komentar