...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

subota, 22. siječnja 2011.

Projekcija filma Hip Hop Priča iz Hrvatske @ Kino Dovrana, 04.02.2011.


Pozivamo Vas sve u Orahovicu 
04. veljače s početkom u 21:00h u Kino Dvoranu
na projekciju dokumentarnog filma
HIP HOP PRIČA IZ HRVATSKE
redatelja Igora Kolovrata.
Ulaz je FREE!

Odmah nakon projekcije slijedi veliki after parti u clubu BLUES. Moći će te se prisjetiti i razbacati uz odličan stari HR Rap kojeg smo svi prošli i voljeli pa sve do današnjih domaćih hip-hop uspješnica.
KAD STE POSLJEDNJI PUT PUSTILI: Tram11, Bolesnu Braću, TBF, El Bahattija, Elemental, Nereda i Stoku, Edu Maajku, dj Pimpa...? 
U zlatno doba hrvatske hip-hop scene Vas vraćaju:
dj Distinctive, dj Mario i Slatki2

Također očekujte i revijalni battle između: Toxz-a, Sokol-a, Tobio-a, Tracktor-a, Bili-a i Doople-og! Ako se još netko želi okušati u ringu sa ranije navedenima neka se javi na: Facebook ili dostava.zvuka@gmail.com
Nagrade za prva 3 mjesta!

Još jednom Vas pozivamo SVE (repere i ne repere) na projekciju filma, jer ovo je uzbudljiva priča o rađanju i usponu jednog glazbenog žanra u Hrvatskoj. Na ulazu ćemo se potruditi da Vas čekaju kokice, a prvih 23 sretnika dobivaju i orginalni DVD filma.

Info o filmu:

„Prvi interaktivni dokumentarac o domaćoj hip hop zajednici u kojem se pojavljuju svi bitni protagonisti scene.“

U ovom dokumentarcu redatelj, scenarist i producent Igor Kolovrat pokušava što vjernije opisati povijest hrvatskog hip hopa. Putuje na relaciji Zagreb - Rijeka - Split - Varaždin - Vukovar gdje razgovara s najvažnijim akterima domaće scene, a uz to na duhovit način pokušava ubrati poneki savjet kako da i sam postane uspješan rapper.
Dokumentarac sadrži mnogo rijetko viđenih video materijala, kao i nekoliko svježijih zanimljivosti uz brdo dobre muzike, koncerata i spotova te se pojavljuju mnogi začetnici hip hop scene i svi ljudi koji su doprinjeli razvoju hip hop kulture u Hrvatskoj.
U filmu koji nije namijenjen samo hip-hop publici, jer se radi o priči o jednoj cijeloj generaciji, pojavljuju se sva relevantna imena hrvatskog hip-hopa: Renman, Edo Maajka, Tram 11, TBF, Bolesna Braća, Connect, Ugly Leaders, Lunar, Goran Kolarek, Phat Phillie, Elemental, Nered i Stoka, Lunar, Atomic i Feel da Panic crew, Sinestet , Slavin Balen, El Bahatee, Koolade ,Dash, Miro Vidović, Makro Polo, Ludvig , Go Cut, Latin Prince...

Nema komentara:

Objavi komentar