...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

petak, 21. siječnja 2011.

Pokrećemo svoj časopis!


Kreativni ste, inovativni, imate ideja i znate kako ih ostvariti. Vi pišete pjesme, izrađujete figure, bavite se fotografijom, plesom, glazbom, filmom, slikanjem, pišete priče, čitate zanimljiva štiva, imate zanimljive hobije, posjedujete kritičan um... Jednom riječju, niste dio mainstream-a, već ustrajete u svom talentu i uvjereni ste da on vrijedi. Na pragu ste nečeg većeg i drukčijeg što okolina još nije prepoznala ili ne želi.

ArtK.L.U.B. je odlučio  omogućiti Vam da predstavite sebe, svoj rad i kreativnost. Pokrećemo časopis u kojem ćemo objavljivati i predstavljati Vaše radove, slike, skice, poeziju, talente, priče, recenzije na poslušano/pročitano/viđeno, komentare na sve što se događa oko nas, fotografije, ... te ih predstaviti širem auditoriju. No to nije sve.  Ukoliko imate slobodnog vremena koji želite uložiti u nešto korisno ovo je prilika da se pridružite timu koji će uređivati časopis i sa svojim idejama, člancima i entuzijazmom obogatite buduće retke.

Časopis će izlaziti kako online, tako ćemo se i potruditi da svaki broj tiskamo u nekoliko primjeraka.

Svoje prijave za rad na časopisu kao i ideje i dotične radove koje želite predstaviti dostavite na e-mail dostava.zvuka@gmail.com. 

Sve dodatne informacije saznajte na nekom od slijedećih kontakata

(dob, spol, boja kože i odakle ste nam nije bitno)

Nema komentara:

Objavi komentar