...halo, dostava zvuka, što želite naručiti?

ponedjeljak, 15. studenoga 2010.

minival 04 - Galerija i Recenzija


Recenzija:

Četvrti val Minivala stigao je u Osijek i to u popularni klub Top u petak, 12. studenog. Najveći hrvatski festival demo bendova ove se godine žanrovski proširio, tako da su osim rock kategorije uvedeni electro i hip hop. I upravo su hip hoperi dobro posjećenom klubu pokazali svoje verbalno scenske vještine i pokušali osvojiti glasove publike. Osječkim fanovima predstavili su se tri izvođača: Gentleman's League, Dooplee i K.L.U.B., svo troje istaknuti predstavnici slavonske hip hop scene koja je procvjetala prošle sezone velikim Kandžijinim uzletom.

Prvi su se mirkofona primili Gentleman's League, osječki trojac na sceni prisutan već dvije godine, i odlično razdrmali publiku koja je tada još punila u klub. Kao drugi izvođač nastupio je Dooplee, MC sa gotovo desetogodišnjim stažom tijekom kojeg je surađivao s najvećim reperima u regiji, neumorno snimao i promovirao hip hop kulturu. Dooplee je pokazao zavidnu vokalnu vještinu izvevši pjesme s njegovih nekoliko demo albuma. Treći izvođač bio je kolektiv K.L.U.B. koji broj ukupno pet članova raštrkanih po cijeloj Hrvatskoj. Oni su publici predstavili pjesme sa svog demo albuma "Dostava zvuka" i uz ovacije publike priveli prvi osječki Minival kraju.

Večer je maestralno vodio General Woo, jedan od pionira hip hopa u nas, i na kraju publiku pozvao da ne propusti doći u Mini teatar slijedeći petak kada će se natjecati rock bendovi Wasted Generation i Milost.

GALERIJA

Još uvijek za nas možete glasovati tako da svoje Ime i Prezime pošaljete na 3311.

HVALA!

(cijena sms poruke je normalna, kao u tarifi u kojoj jeste) 

1 komentar:

Anonimno kaže...

[img]http://www.marriedtothesea.com/120506/god-damn-little-man.gif[/img]

Objavi komentar